Поділитись:

Отруєння у луцькій "Фелічіті": за справу взялася поліція

Вівторок, 16 липня 2019, 15:50
Отруєння у луцькій «Фелічіті»: за справу взялася поліція

Поліція почали розслідувати отруєння людей у піцерії "Фелічіта". 

Про це інформує пресслужба поліції Волині. 

Як йдеться у повідомленні, з 11 до 14 липня у луцькій піцерії отруїлися відвідувачі. До інфекційного відділенні обласної клінічної лікарні госпіталізували 10 волинян.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням.  

Наразі з ознаками харчового отруєння госпіталізували в інфекційне відділення обласної клінічної лікарні десятеро відвідувачів. Як повідомляють медики, загрози життю потерпілих немає.

Слідчі Луцького відділу поліції проводять досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, покарання у вигляді штрафу у розмірі 1,7 тис. грн., або арешту на строк до шести місяців, чи обмеження волі на строк до трьох років.

Нагадаємо: інформація про отруєння людей у піцерії "Фелічіта" з'явилася 14 липня на офіційному сайті ДСНС України. У компанії "Гранд Персона" підтвердили факт отруєння у піцерії на вулиці Винниченка і вибачилися за інцидент. Зараз заклад не працює. 

Довідково: 

Власником і засновником мережі ресторанів "Гранд Персона" є Олег Бровін. До цієї мережі входять "Курінь", БАР 11, піцерії "Фелічіта", а також "Бутік салон". Донедавна до цього переліку входило й кафе "Карамель". Його закрили у лютому 2018 року. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як перевірятимуть луцьку "Фелічіту" і що чекає заклад

Надрукувати
мітки:
коментарів