Поділитись:

Отруєння у луцькій "Фелічіті": розповіли подробиці

Понеділок, 15 липня 2019, 12:18
Отруєння у луцькій «Фелічіті»: розповіли подробиці

До Волинського обласного лабораторного центру надійшло повідомлення про захворювання на гострий гастроентероколіт 13 осіб, які відвідали піцерію "Фелічіта" в Луцьку. 

Це сталося 15 липня, – інформують у відомстві

Лабораторний центр розпочав епідеміологічне розслідування спалаху. Захворілі всі дорослі особи, з них 10 перебувають на стаціонарному лікуванні в обласній інфекційній лікарні, троє лікуються амбулаторно. Стан хворих середньої важкості.

Для з’ясування причин та обставин виникнення спалаху лікарями-епідеміологами проводиться комплекс протиепідемічних і профілактичних заходів, залучено органи контролю. 

За рекомендацією лабораторного центру на період епідеміологічного розслідування піцерія припинила роботу.  Задля проведення бактеріологічних, фізико-хімічних лабораторних досліджень відібрано проби страв, харчових продуктів,  питної води, навколишнього середовища харчової потужності,  проводиться клініко- лабораторне обстеження персоналу закладу. Епідрозслідування триває.

Нагадаємо: інформація про отруєння людей у піцерії "Фелічіта" з'явилася 14 липня на офіційному сайті ДСНС України. У компанії "Гранд Персона" підтвердили факт отруєння у піцерії на вулиці Винниченка. Зараз заклад не працює. 

Довідково: 

Власником і засновником мережі ресторанів "Гранд Персона" є Олег Бровін. До цієї мережі входять "Курінь", БАР 11, піцерії "Фелічіта", а також "Бутік салон". Донедавна до цього переліку входило й кафе "Карамель". Його закрили у лютому 2018 року. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
09:14