Поділитись:

Не ховаюся і повісток не отримував, – начальник Волинської митниці про розшук

П'ятниця, 12 липня 2019, 12:10
Не ховаюся і повісток не отримував, – начальник Волинської митниці про розшук

Начальник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький дуже здивувався, коли дізнався, що його оголосили в розшук. 

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook. 

"З подивом дізнався, що у минулому волинський, а тепер київський обласний прокурор Максим Киричук так мене шукає і так хоче бачити, що аж в розшук оголошує. Думав, що рішення суду про відшкодування збитків та закриття кримінальної справи зупинять чи пригальмують безчинства, якими цей "правоохоронець" займався на Волині. Але виявляється, що певних людей історія нічого не вчить. Ті самі прокурори, такий же почерк, фабрика фейків працює як ні в чому не бувало", – написав Кривіцький. 

Він запевнив, що перебуває в Україні, ні від кого не ховається і ніяких повісток про виклик до прокуратури для проведення слідчих дій не отримував.

Не ховаюся і повісток не отримував, – начальник Волинської митниці про розшук

"Вчора мій адвокат надіслав лист прокурору з вимогою вказати дату, час і місце, куди мені необхідно з’явитися. Хоч не розумію мети зустрічі – рішення про закриття кримінального провадження у зв’язку з відсутністю в моїх діях складу кримінального правопорушення містяться у відомостях ЄРДР досудових розслідувань. Лист рекомендований, під сукно не сховаєш. Крім того, ретельно документують усі неправомірні дії прокурорів адвокати і правники. Усе підкилимне стане явним, і відповідальності за ці махінації із процесуальним правом навряд чи вдасться уникнути", – наголосив очільник митниці на Волині. 

Оголошення про розшук начальника Волинської митниці ДФС Віктора Кривіцького з'явилося на сайті прокуратури Київської області 11 липня.  Речниця Волинської митниці зазначила, що він не ховається і відкритий до розмов. 

Нагадаємо:19 серпня 2017 року прокуратура Волинської області затримала начальника Волинської митниці Віктора Кривіцького, підозрюючи у вчиненні корупційних правопорушень. Керівнику митниці оголошено підозру за двома статтями: про отримання неправомірної вигоди, зловживання службовим становищем, що заподіяло збитку бюджету у вигляді ненадходження митних платежів на суму 300 тисяч гривень. Згодом кримінальну справу проти начальника Волинської митниці ДФС Віктора Кривіцького закрили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кривіцькому відшкодують збитки, які прокуратура завдала за час його керівництва митницею

Надрукувати
мітки:
коментарів