Поділитись:

Три луцьких магазини – порушники в сфері торгівлі

Понеділок, 23 травня 2016, 14:49

У Луцьку провели рейд серед магазинів, кафе та ресторанів. Із десяти об'єктів, які потрапили під перевірку, три – з порушеннями законодавства.

Про це повідомили у прес-службі Луцької міської ради.

У ніч з 19 на 20 травня робоча група з контролю за дотриманням законодавства у сфері торгівлі та ресторанного господарства провела рейд з метою перевірки дотримання рішення Луцької міської ради від 20.04.2011 №9/23 "Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів".

Робоча група у складі працівників управління розвитку підприємництва та реклами, департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради та правоохоронних органів перевірила 10 об'єктів торгівлі та сфери послуг. Було виявлено та зафіксовано два факти порушення ч.2 ст. 156 КупАП. що тягнуть за собою накладення штрафу від 30 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 510 до 1700 гривень).

Відповідно складено два адміністративні протоколи на продавців магазину "First Cafe" (вул. Крaвчука, 48) та продавців магазину "Продукти" (вул.Сагайдачного, 1а), "Цукерочка" (вул.Словацького, 3), які буде передано на розгляд адміністративної комісії.

Надрукувати
мітки:
коментарів