Поділитись:

Samsung випустив офіційний тизер Galaxy Note 10 (відео)

Четвер, 11 липня 2019, 02:53

У новому тизері від Samsung маркетологи компанії натякають на надзвичайну продуктивність смартфона і величезну кількість функцій, які дозволяють виконувати різні завдання за допомогою пристрою.

Про це пише Новое Время.

Кілька тижнів тому в мережі опублікували зображення нового флагманського смартфона Samsung Galaxy Note 10. Схоже, що модель отримає вигнутий дисплей і невеликий виріз під фронтальну камеру в форматі punch-hold по центру у верхній частині екрану.

Крім цього, на днях на Twitter-акаунті індонезійського офісу Samsung опублікували офіційний тизер смартфона, в якому компанія натякнула на переваги в роботі з пристроєм.

Судячи з короткого ролику, Galaxy Note 10 буде орієнтований на користувачів, які використовують смартфон для роботи, а не тільки для розваг і спілкування.

У тизері показали, як гаджет можна підключати до зовнішніх моніторів через функцію Samsung DeX, або працювати прямо на смартфоні за допомогою стилуса S Pen, який компанія презентувала в попередньому поколінні Galaxy Note 9.

Під час ролика компанія також підкреслила, що користувачам тепер не потрібно кидатися між кількома пристроями, адже нібито всі необхідні функції будуть в новому поколінні їх флагмана.

«Ви працюєте з дуже великою кількістю пристроїв? Час для включення... Будьте готові зустріти потужність наступного рівня», – зазначено в кінці 30-секундного тизера.

Відео опублікували за кілька днів після того, як компанія Samsung оголосила дату презентації смартфона. Точні характеристики і вартість пристрою поки невідомі.

Нагадаємо, згідно з попередніми витоками, Galaxy Note 10 отримає вигнутий з боків 6,3-дюймовий AMOLED-дисплей. Телефон можуть укомплектувати до 12 ГБ оперативної пам'яті і процесорами Snapdragon 855 або Exynos 9825 SoC, в залежності від ринку. Орієнтовна вартість смартфона – $1100 – $1200, а моделі з підтримкою 5G можуть коштувати ще дорожче

Презентація гаджета відбудеться 7 серпня 2019-го в Нью-Йорку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Xiaomi представила нову молодіжну лінійку смартфонів

Надрукувати
мітки:
коментарів