Поділитись:

У YouTube з'явилося відео зі штабу одного з кандидатів у нардепи від Луцька (відео)*

П'ятниця, 12 липня 2019, 08:00
У YouTube з'явилося відео зі штабу одного з кандидатів у нардепи від Луцька (відео)*

Наближаються вибори до Верховної Ради України, а з ними у газетах та інтернет-ЗМІ все частіше з’являються численні рейтинги «переможців» та коментарі різноманітних політичних експертів. Ні, вони не мають на меті інформувати громадян про реальну ситуацію в країні. І так, вони є звичайною маніпуляцією досвідчених політтехнологів.

Про те, що вже все давно куплено-продано, що вибір зробили за нас. Про те, що влади достойні лише сивочолі та досвідчені. Про те, що реальні шанси на перемогу мають винятково партійні боси.

Довести протилежне вирішив кандидат у народні депутати УкраїниТарас Шкітер. Команда Громадянського Руху «СВІДОМІ», засновником якого є Тарас, підготувала потужний відеоролик на підтримку свого кандидата.

Відео з’явилося на каналі громадської організації у YouTube. У ньому показана напружена розмова кандидата з його командою.

У відеоролику Шкітерові закидають про його вік, малі шанси на перемогу, адже вже все вирішено, про те, що він не був у політиці та не є членом жодної політичної партії. У бік кандидата лунають усі типові маніпулятивні закиди, які часто використовують опоненти, щоб увести виборціввоману.

Наприкінці Тарас Шкітер упевнено заявляє, що вибір за лучанами.

«Я йду, бо вірю, що все вирішують лучани! Поки вибір не зроблено – є шанс на якісні зміни!» – говорить Шкітер у ролику.

Зокрема, на своїй сторінці у Facebook кандидат у народні депутати зазначив:

«Вибори президента довели, що все вирішують громадяни! Луцьк має шанс на зміни! Голосуй 21 липня!»

Про те, що вибори – це не лише волевиявлення громадян, це ще й широке застосування технологій маніпуляції, щоб ввести в оману людей напередодні виборів, зауважив волинський політолог, голова Центру Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу Михайло Наход у коментарі для «Конкурента».

«Найчастіше такими маніпуляціями є поширення недостовірних даних соціологічних опитувань, тиск на окремих кандидатів, щоб вони припиняли вести кампанію, вкидання у суспільство протиставлення молодих – старих, досвідчених – недосвідчених, патріотів – не патріотів і т.д. А насправді – результат виборів залежить винятково від людей, які голосують», – розповів політолог.

Громадянський Рух «СВІДОМІ» стверджує, що такий відеоролик змусить лучан задуматись та, коли вони прийдуть 21 липня на виборчу дільницю, зробити свій вибір обдумано та свідомо.

Нагадаємо, Тарас Шкітер – кандидат у народні депутати України від виборчого округу №22 (м. Луцьк). У своїй програмі пріоритетними визначив:

  • негайне призначення виборів Луцького міського голови;
  • підтримку закладів охорони здоров'я та надання ними якісних медичних послуг;
  • залучення інвесторів у Луцьк, створення робочих місць та повернення українців із заробітків додому;
  • безпеку та комфорт лучан через повсюдне розміщення камер спостереження в публічних місцях, якісне облаштування вулиць, прибудинкових територій та місць відпочинку, ліквідацію причин смороду у місті.

Нещодавно свою підтримку Тарасові Шкітеру висловив бізнесмен, меценат і депутат Луцької міської ради Андрій Покровський.

Довідково: Шкітер Тарас Ігорович, народився 24 листопада 1990 року в місті Луцьку, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор ГО «Громадянський Рух «СВІДОМІ», безпартійний, проживає в місті Луцьку, судимість відсутня, самовисування.

*політична реклама 

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів