Поділитись:

У Луцьку в жінки забрали собак, яких вона підбирала на вулицях і не лікувала

Вівторок, 09 липня 2019, 12:13
У Луцьку в жінки забрали собак, яких вона підбирала на вулицях і не лікувала

Представники КП "Ласка" разом із поліцією вилучили вісім собак з ознаками демодекозу (паразитарне захворювання тварин, що супроводжується ураженням шкіри мікроскопічним кліщем, який паразитує в сальних залозах і залозах повік, а також у волосяних фолікулах). 

Собаки були виснажені і хворі, – інформують у КП "Ласка". 

Вилучали тварин у жінки, яка шукала собак на вулиці і несла до себе додому. Тварини не отримували лікування, а лише заражали одне одного.

Тепер на підприємстві є вісім нових хворих собак, які сидять на карантині в одному вольєрі. Тварини їдять так, наче ніколи не бачили їжі. Буде тривале лікування. 

У Луцьку в жінки забрали собак, яких вона підбирала на вулицях і не лікувалаУ Луцьку в жінки забрали собак, яких вона підбирала на вулицях і не лікувалаУ Луцьку в жінки забрали собак, яких вона підбирала на вулицях і не лікувалаУ Луцьку в жінки забрали собак, яких вона підбирала на вулицях і не лікувала

"Допомога, як і будь яка справа, має бути адекватною і розумною. Таке ставлення до тварин є не спасінням, а жорстоким ставленням", – наголосили на КП "Ласка". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів