Поділитись:

Бодрум, про який ви не здогадувались*

Понеділок, 08 липня 2019, 19:50

Практика показує, що більшість туристів надає перевагу таким курортам Туреччини як Кемер на Анталья. Втім, особливої уваги заслуговує Бодрум – курорт, який не перестає вражати навіть найвибагливіших гостей країни. Примітно, що це місто вважається «тусовочним» і його, в більшій мірі, обирає молодь, яка прагне до відпочинку 24/7 у режимі «non stop». Неймовірна кількість барів, ресторанів, дискотек, нічних клубів, які переповнені відпочиваючими. При цьому, всім комфортно. Здається, що вдень тут повна тиша, але ні – життя тут кипить цілодобово. Не варто відмовлятися від відпочинку тут і сім’ям з дітьми. Тут ніхто нікому не заважає і якщо ви відправляєтесь сюди з метою релаксу – ви не пожалкуєте.

Що варто знати про Бодрум

Можна тижнями вибирати ідеальне місце для відпочинку, перебирати одну країну за іншою, шукати готель по принципу «ціна дорівнює якість». Але якщо зосередитись на Бодрумі, все, що необхідно для класної відпустки, можна знайти за день і не витрачати час на пошуки. Якщо ви точно знаєте, що вас цікавить тур в Бодрум – на сайті туроператора https://www.tui.ua/ ви неодмінно знайдете те, що шукаєте. Ви також можете звернутися до менеджерів туристичного оператора TUI Ukraine за номером 044 299 77 88 і вам люб’язно запропонують кращі варіанти для відпочинку, в залежності від ваших побажань. Ось основні особливості курорту, причини, чому треба надати перевагу саме цьому місту:

  1. Тут знаходиться одне з семи чудес світу – Галікарнас. То ж якщо ви бажаєте не просто відпочивати на пляжі, а ще й знайомитись з пам’ятками минулого, тут вам точно сподобається. Примітно, що тут збереглися сліди давньої цивілізації і в Бодрумі можна зануритися у минуле.
  2. Бодрум – як Інь та Янь. Одна частина міста – активна, весела, з безліччю тих самих місць для цілодобових розваг. Тут і відпочиває молодь. А інша частина – спокійна, естетична, чарівна. Можна відпочивати там, де хочеться, як диктує актуальний настрій.
  3. Серфінгістам – сюди. Бодрум славиться частими вітрами, які ніяк не заважають комфортному відпочинку. Зате можна вдосталь насолодитися цікавим видом спорту – серфінгом. Не треба заради цього витрачати шалені гроші і летіти до океану. В Туреччині можливо все.
  4. Пляжі – кращі в країні. Так сталося, що Бодруму надають перевагу найвибагливіші туристи, а це означає лише те, що місцеві докладають максимум зусиль, щоб догодити гостям. Тому тут не просто гарні пляжі, а й незрівнянна інфраструктура. Відповідаючи на найчастіше питання: пісок чи галька – майже всі пляжі з мілкою галькою, але для комфорту туристів сюди привозять пісок. 

Шопінг, гастрономічні враження, різні формати відпочинку, безліч розваг – це лише маленька частина того, що приваблює туристів у Бодрум. Якщо ви тут ніколи не були, мотивуючи це чимось на кшталт «Бодрум – це мейнстрім», – радимо хоча би раз скористатися можливістю та відпочити тут. Будьте впевненими в тому, що ви неодноразово захочете повернутись сюди.   

Надрукувати
мітки:
коментарів