Поділитись:

Голосуйте за Шкітера! Покровський поручився за співзасновника «СВІДОМИХ» (відео)*

Понеділок, 08 липня 2019, 20:00

Засновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Андрій Покровський переконаний, що кандидат у народні депутати від Луцька Тарас Шкітер буде гідним представником інтересів лучан у парламенті.

Адже він не лише знає проблематику міста, а й може представити її на національному рівні задля вирішення. У цьому переконані й інші учасники команди Громадянського Руху «СВІДОМІ», які теж підтримали кандидата.

«Ми переконані, що він гідно представлятиме в парламенті інтереси лучан. Від себе додам, що я знаю Тараса вже багато років і він зарекомендував себе як чесна і порядна людина, яка не лише орієнтується в проблемах, які турбують містян, але й знає, як їх можна вирішити та доносити на національний рівень. Тому, віддаючи свій голос за Шкітера, ви даєте шанс Луцьку змінитися на краще», – закликав Андрій Покровський.

Водночас він пояснив, що, попри очікування багатьох, вирішив не балотуватися до парламенту, оскільки має обов’язок перед лучанами як депутат міської ради.

«Мушу всіх заспокоїти: я й надалі займатимуся політикою і робитиму все для розвитку міста. Свою кандидатуру на вибори я не подавав, тому що вважаю, що ще не все зробив як депутат Луцької міської ради. Тому до кінця строку повноважень працюватиму у міській раді», – прокоментував Андрій Покровський.

Нагадаємо, що вибори до Верховної Ради України відбудуться вже 21 липня, у неділю. Тарас Шкітер балотується у 22 виборчому окрузі, тобто по місту Луцьку.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

 

*політична реклама

Надрукувати
мітки:
коментарів