Поділитись:

Смердить лише 200 людям: як минула акція проти запахів у Луцьку

Субота, 06 липня 2019, 14:30

У Луцьку відбулася акція "За чисте повітря".

Небайдужі лучани зібралися 6 липня на Театральному майдані, аби привернути увагу влади до проблеми смороду в місті. Ініціатор акції – Володимир Редкач. Він вирішив покликати людей на майдан, коли вкотре відчув сморід з вікна. У соцмережах ініціативу підтримали. Проте на акції було не дуже людно. 

Із цього приводу у Facebook висловилася активістка Юлія Євпак. 

"З емоційного: невже смердить лише 200 людям в цьому місті? Звісно, піти на ринок в суботу – важливіше за життєвий комфорт та власне здоров`я.  З емоційного, частина 2: навіщо обиратися до Верховної Ради, якщо ти, шановний кандидате (ким би ти там зараз не був), нічим не можеш допомогти рідному місту? Розводити хайпи – це не захищати громаду, це просто шум, а потрібні реальні дії. З конструктивного: люди не просто обурюються, люди пропонують. Завтра буде більше, післязавтра буде ще більше тих, хто не готовий терпіти сморід", – наголосила вона. 

відео зі сторінки Володимира Редкача

Нагадаємо: зранку 3 липня радник міського голови Ігор Поліщук повідомив, що завод "БІО-ПЕК" злив мелясну барду в міську каналізаційну систему. Міською каналізаційною системою ця мелясна барда потрапить на очисні споруди в Липлянах, а через бродіння спричинить появу неприємного запаху в місті. Згодом директор Гнідавського цукрового заводу спростував інформаціюПоліція Волині вже взалася за справу щодо несанкціонований викид місцевим підприємством відходів у міську каналізаційну систему.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
15:34
26 березня 2024
16:46
12:02
25 березня 2024
24 березня 2024