Поділитись:

У Луцьку люди вийшли на майдан проти смороду (фото, оновлюється)

Субота, 06 липня 2019, 10:20
У Луцьку люди вийшли на майдан проти смороду (фото, оновлюється)

У Луцьку в центрі міста люди вийшли на акцію проти смороду. 

Лучани зібралися на Театральному майдані і вимагають вирішити проблему із неприємними запахами. 

Vета акції – привернути максимум уваги тих, хто може це питання вирішити і хто має відповідні повноваження, а також привернути увагу до проблеми всіх зацікавлених: від мешканців громад до високопосадовців з уряду. На місці чергує поліція. До акції долучається дедалі більше людей. Хтось із них – із масками на обличчі. 

Організатор акції Володимир Редкач прийшов із сім'єю. Він – батько трьох дітей. Вирішив зібрати людей на майдані, коли вкотре відчув сморід з вікна. Ініціативу підтримали користувачі в соціальних мережах. 

У Луцьку люди вийшли на майдан проти смороду (фото, оновлюється)У Луцьку люди вийшли на майдан проти смороду (фото, оновлюється)У Луцьку люди вийшли на майдан проти смороду (фото, оновлюється)У Луцьку люди вийшли на майдан проти смороду (фото, оновлюється)У Луцьку люди вийшли на майдан проти смороду (фото, оновлюється)У Луцьку люди вийшли на майдан проти смороду (фото, оновлюється)У Луцьку люди вийшли на майдан проти смороду (фото, оновлюється)

Нагадаємо: зранку 3 липня радник міського голови Ігор Поліщук повідомив, що завод "БІО-ПЕК" злив мелясну барду в міську каналізаційну систему. Міською каналізаційною системою ця мелясна барда потрапить на очисні споруди в Липлянах, а через бродіння спричинить появу неприємного запаху в місті. Згодом директор Гнідавського цукрового заводу спростував інформаціюПоліція Волині вже взалася за справу щодо несанкціонований викид місцевим підприємством відходів у міську каналізаційну систему.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів