Поділитись:

Луцька компанія розробить для книги Кідрука спеціальний додаток

П'ятниця, 05 липня 2019, 15:36

Луцька ІТ-компанія Ideil створить для нового роману «Доки світло не згасне назавжди» Макса Кідрука окремий додаток.

Його можна буде безплатно завантажувати з Google Play або iTunes Store, – повідомляє InternetUA.

"Запустивши його, користувач може навести свій гаджет на обкладинку книги і там почнуть відбуватися дивні речі. Це я називаю інтерактивної обкладинкою. Саму книгу навіть не обов'язково купувати – можна просто завантажити додаток і навести смартфон на екземпляр в магазині. І ви побачите, що буде відбувається", – говорить автор книги Максим Кідрук.

Крім цього, з одним з героїв книги можна буде поспілкуватися в чаті Facebook.

"Один з персонажів роману "перекочує" в цю книгу з іншої моєї книги. Я навмисно прописую книгу так, щоб у читача виникало питання, чому цей персонаж тут. Від цього сюжет не страждає, але читач отримує можливість в тексті навести на іконку і перейти в чат в Facebook з цим персонажем. Читач зможе розпитати героя про те, де він знаходиться, що робить, чому він тут опинився", – сказав автор роману.

У романі ткож будуть уривки щоденника героїні. Користувач додатку зможе навести свій смартфон чи планшет на іншу піктограму і зможе погортати аркуші цього щоденника і почитати всю історію героїні в додатку.

Автор планує задіяти Google Maps в своєму романі. Для цього проводять спеціальну аерозйомку над містом Рівне.

"Справа в тому, що в тексті є певні опису Рівного і щоб розуміти про що йде мова, де це знаходиться, ти можеш привести смартфон на певну піктограму і перейти на зйомку цього місця з повітря. Карти Google можуть подивитися всі, а я хочу зробити щось таке, чого не робить Google, тому це буде зйомка під певним кутом і в самому цьому зображенні будуть точки, на які можна буде клацнути і подивитися фотографії цих місць на землі. Таким чином, читач матиме повне розуміння, про що йде мова ", – додав Максим Кідрук.

Сам додаток має бути повністю готовий і протестований вже 10 серпня, а його офіційний реліз – після виходу книги. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів