Поділитись:

Покровський розповів, коли призначать вибори мера в Луцьку (відео)

П'ятниця, 05 липня 2019, 16:00
Покровський розповів, коли призначать вибори мера в Луцьку (відео)

У Луцьку вже більше ніж два роки немає міського голови. Верховна Рада 8-го скликання так і не спромоглася призначити вибори в Луцьку. 

Співзасновник Громадянського Руху "СВІДОМІ" та депутат Луцької міської ради Андрій Покровський розповів в ефірі ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE" на 12 каналі, чи вдасться це зробити новообраній владі. 

"Однозначно новообрана Рада призначить місцеві вибори коли-небудь і ми отримаємо міського голову. Чи це буде достроково, чи це буде на місцевих виборах – це вже питання дуже невизначене. Адже є багато пліток про те, що будуть дострокові місцеві вибори", – зазначив Андрій Покровський. 

Із його слів, можливо, таки будуть дострокові місцеві вибори. 

"Якщо вони будуть дострокові, то ми отримаємо одразу міського голову. Якщо не буде, то я не впевнений, що Верховна Рада призначить дострокові вибори перед місцевими. Хоча я за те, аби таки призначила і місто отримало міського голову. Однак обираємо ми міського голову за півроку до місцевих виборів, він приступає до роботи, а потім – знову вибори. Досягень нема, міському голові знову треба йти на вибори. Я розумію, що для будь-якої людини це складно", – наголосив Андрій Покровський. 

Як зазначив він, треба чекати повного перезавантаження на місцевих виборах і тоді вже обирати мера. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів