Поділитись:

Фіскали перевірили 23 бази відпочинку на Волині

П'ятниця, 05 липня 2019, 12:50

фото ілюстративне

На Волині від початку курортного сезону фіскали обстежили 23 бази відпочинку.

Про це інформує управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Волинській області.

У зоні Шацьких озер та в інших місцях, що традиційно приймають найбільше відпочивальників, лише упродовж двох тижнів виявили 6 незареєстрованих найманих працівників та 15 нелегальних таксистів.

Шляхом переконання та роз’яснення вимог чинного законодавства фіскали домоглися, що всі виявлені «тіньові» таксисти погодилися зареєструвати свою бізнес-діяльність, а громадяни, які працювали без належного оформлення, отримали офіційне робоче місце.

Якщо органи місцевого самоврядування чи громадяни володіють інформацією про порушення закону в курортних зонах, зокрема щодо неналежного оформлення трудових відносин чи продажу підакцизних товарів, вона буде вкрай важлива для організації проведення перевірок бізнесменів-порушників, – наголошують в ГУ ДФС у Волинській області. Окрім бюджетних втрат, ігнорування закону позбавляє громадян гарантованого державою соціального захисту. Тим часом своєчасне інформування органів ДФС про зловживання допоможе фіскалам вчасно викрити зловмисників та захистити інтереси громади та держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів