Поділитись:

У лучанина забрали 30 тонн пального

Середа, 03 липня 2019, 16:55
У лучанина забрали 30 тонн пального

Співробітниками оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області вилучено з незаконного обігу велику партію пального.

Про це інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

Правоохоронці зафіксували факт перекачування  дизельного пального невідомого походження з великогабаритного транспортного засобу у маловантажні фургони, які  обладнані єврокубами та паливно-роздавальними колонками.

З вказаних «мобільних» АЗС місцевим жителем здійснювалася незаконна реалізація пального на території міста Луцька. Задля ухилення від сплати податків лучанин здійснював свою діяльність всупереч чинному законодавству, зокрема без державної реєстрації СГД та документів, які засвідчують якість та походження нафтопродуктів.

За результатами проведених заходів з незаконного обігу вилучено 32 460 літрів дизельного палива, транспортні засоби та паливно-роздавальні колонки. Орієнтовна вартість вилучених ТМЦ становить понад 1,3 мільйона гривень.

 

Стосовно правопорушників складено протоколи про адміністративні правопорушення за ч.1 ст. 164 КУпАП (Порушення порядку провадження господарської діяльності).

Нагадаємо, що з 1 липня 2019 року вступили в дію зміни внесені до Закону України від 23 листопада 2018 року №2628-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо покращення адміністрування та перегляду ставок окремих податків і зборів», а саме: зміни до Закону України від 19 грудня 1995 року №481 «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» (далі - Закон №481), якими запроваджено ліцензування видів господарської діяльності з виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинський бізнес отримав 142 ліцензії на продаж пального

 

Надрукувати
мітки:
коментарів