Поділитись:

"Укргазбанк" зніме рекламний відеоролик за кількасот тисяч гривень

Субота, 21 травня 2016, 17:11
«Укргазбанк» зніме рекламний відеоролик за кількасот тисяч гривень

ПАТ АБ "Укргазбанк" 12 травня уклав угоду з ТОВ "Ідея ТВ" про послуги з виробництва рекламного відеоролику за 420 тисяч гривень.

Про це сказано у "Віснику державних закупівель", – інформує сайт Наші Гроші.

Створять один хвилинний ролик з використанням комп'ютерної анімації, який рекламуватиме міжнародну платіжну систему банку "WelSend".

За даними сайту замовника, ФОП Сидоренко Олена Василівна з Кіровограду пропонувала на 6,7 % вищу, а ТОВ "Євромедіа Компані" – вдвічі вищу ціни.

"Ідея ТВ" володіє та керує Тетяна Половнікова. При цьому одним із продюсерів компанії є Олена Сидоренко, котра навчалася в Кіровоградському державному педагогічному університет імені В. Винниченка.

У липні 2015 року "Укргазбанк" замовив фірмі два хвилинних ролика про державну програму енергоефективності для фізичних осіб та ОСББ за 540 тисяч гривегб.

Фірму "Євромедіа Україна" заснували Валентин Шостак і Павло Грицак, бізнес-партнер Олександра Ксенофонтова (ТОВ "Шоутайм") – чоловіка і продюсера співачки Руслани Лижичко.

Павло Грицак у якості віце-президента НТКУ у 2005 році також опікувався проведенням дорослого "Євробачення" в Україні. Тоді Україна отримала конкурс, бо роком раніше Руслана перемогла у ньому.

Крім того, на сайті "Ідея ТВ" є відеоролик "Укргазбанку" до Нового 2016 року.

Надрукувати
мітки:
коментарів