Волинські патрульні вибороли «срібло» у перегонах у Карпатах (фото)

Понеділок, 01 липня 2019, 12:10

Дві команди волинських патрульних взяли участь у складних пригодницьких перегонах у Карпатах.

Про це повідомляється на сторінці патрульних у мережі Facebook.

Gorgany Race – одна з найскладніших пригодницьких гонок в Україні, що відбувається щороку у Горганах – регіоні Українських Карпат зі складним важкопрохідним рельєфом і буйною рослинністю.

Цьогоріч місцем старту та фінішу перегонів було наметове містечко, розташоване на території Долинського району Івано-Франківської області.

Учасники змагались у дистанції «півспринт», де потрібно було за 12 годин подолати близько 40 кілометрів і знайти якомога більше контрольних пунктів та повернутися на фініш до закінчення контрольного часу. На цій дистанції участь взяли близько 80 команд, кожна з яких складалася з 2-4 людей.

У змаганнях взяли участь дві команди від УПП у Волинській області. В першій були поліцейські відділу моніторингу та аналітичного забезпечення Дмитро Штурма, Антон Мандзик, Василь Білоус з колегами, в другій – ковельська патрульна Ірина Зінчук з товаришкою. Дівчата зайняли 2 місце серед жіночих команд, подолавши 43 км за 10 год 27 хв. Хлопці пройшли дистанцію за 11 годин.

«Переміщуватись було дійсно складно, адже йшли переважно по диких зарослях, крізь густі ліси, через струмки та річки, з постійним перепадом висот. Але ці всі перешкоди – це нічого, порівняно з тим, які емоції та враження отримуєш під час подолання дистанції, насолоджуючись краєвидами та місцевістю наших величних Карпат», – розповіла Ірина. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: