Поділитись:

Кидалися і лаялися: у Луцьку вгамовували цілу квартиру юних і п’яних дебоширів (фото)

Понеділок, 01 липня 2019, 10:05
Кидалися і лаялися: у Луцьку вгамовували цілу квартиру юних і п’яних дебоширів (фото)

У Луцьку викликали патрульну поліцію через гамір у сусідній квартирі. Як виявилося, там компанія хлопців влаштувала посиденьки із алкоголем.

На шумних молодиків на вул. Олеся Гончара, 3 30 червня поскаржилися сусіди. Патрульні, які виїхали на виклик, встановили, що в квартирі перебуває група осіб (хлопці віком 16-18 років) з ознаками алкогольного сп'яніння, – повідомила в коментарі ІА «Конкурент» речниця Патрульної поліції Волинської області Ольга Бузулук. 

Як зазначила вона, молоді люди відмовлялися представлятися і лаялися до сусідів і патрульних. 

Через деякий час на місце прибув громадський активіст Сергій Рижков, який повідомив, що також з вікон цієї квартири нібито лунав гімн країни-агресора і гімн СРСР. Під час цього мешканець квартири кинувся на сходинковий майданчик 6-го поверху з нецензурними криками до Рижкова, патрульні втихомирили молодика за допомогою фізичної сили та кайданок.

Згодом приїхав власник квартири – батько одного із правопорушників. Патрульні склали протокол за ст. 173 КУпАП (та протокол затримання) щодо 17-річного дебошира та провели професійну бесіду з учасниками події та їхніми батьками. Ті, своєю чергою, вибачилися перед сусідам та патрульними і пообіцяли провести виховні заходи щодо своїх дітей.

Претензій за результатами події ні в кого ні до кого немає. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів