Поділитись:

П’яна лучанка повідомила про замінування дизель-поїзда

Субота, 29 червня 2019, 11:32
П’яна лучанка повідомила про замінування дизель-поїзда

28 червня, близько 21 години на пероні в селі Дачне Ківерцівського району невідома жінка повідомила черговій по залізничній стації, що дизель-потяг, сполученням «Ківерці-Стоянів», заміновано. Співробітниця залізниці одразу ж сповістила про подію поліцію.

Про це повідомляє сайт волинської поліції.

Спеціалісти вибухотехнічного відділу Головного управління Національної поліції у Волинській області ретельно оглянули дизель-потяг. Вибухонебезпечних предметів не виявили. Рух потягу було відновлено.

Поліцейські оперативно встановили, що неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян здійснила в стані алкогольного сп’яніння пасажирка дизель-потяга, 54-річна жителька Луцька. За цим фактом слідчі Ківерцівського відділу поліції відомості внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 259 Кримінального кодексу України. Санкція статті визначає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Нагадаємо, в березні волинські поліцейські оперативно викрили 22-річного місцевого жителя, котрий здійснив неправдиве повідомлення про замінування на вулиці Володимирській у Ковелі територіального реєстраційного сервісного центру. Ковельський міськрайонний суд визнав волинянина винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді двох років та шести місяців позбавлення волі зі встановленням річного іспитового строку.

У травні поліція Волині викрила в неправдивому повідомленні про загрозу безпеці громадян 34-річну жительку Рівненської області, котра повідомила поліцію, що начебто вона має при собі вибухівку та підірве автостанцію на вулиці Конякіна в Луцьку.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів