Поділитись:

У Луцьку водій напідпитку давав патрульним 100 євро хабара (відео)

Субота, 29 червня 2019, 02:57
У Луцьку водій напідпитку давав патрульним 100 євро хабара (відео)

У Луцьку спійманий на гарячому п'яний водій пропонував патрульним 100 євро, аби ті не притягували його до відповідальності.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Волинської області у Facebook.

Повідомлення про водія Audі, який, ймовірно, кермує нетверезим, надійшло екіпажу патрульних 27 червня близько 21 години. Передав повідомлення на службу патрульний інспектор, який у той день мав вихідний.

Поліцейські зупинили транспортний засіб на вулиці Чернишевського в Луцьку. З салону і від водія було чутно різкий запах алкоголю, відповідно, особі запропонували пройти огляд на стан сп’яніння.

Однак кермувальник не лише відмовився, а ще й запропонував неправомірну вигоду патрульному за непритягнення його до відповідальності у сумі 100 євро. Інспектор попередив чоловіка про кримінальну відповідальність, однак це його не зупинило. По дорозі в наркодиспансер нетверезий водій ще неодноразово пропонував хабар поліцейським.

Опісля усі повернулись на місце події, туди ж викликали слідчо-оперативну групу. На водія оформили протокол за керування в стані сп’яніння. Окрім того, йому загрожує кримінальна відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди службовій особі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині п'яний водій в'їхав у стовп: постраждала пасажирка

Надрукувати
мітки:
коментарів