Поділитись:

Міжнародний кінофестиваль «Відкрита ніч» знову в Луцьку

П'ятниця, 28 червня 2019, 20:00

У суботу, 29 червня, о 21:00 у приміщенні Молодіжного центру Волині (вул. Градний Узвіз, 5) пройде міжнародний кінофестиваль «Відкрита ніч.Дубль 22». На подію запрошують організатори – команда «Lutsk night cinema».

«Відкрита ніч» – фестиваль, покликаний щоразу відкривати нові українські імена у галузі кінематографу та телевізійного виробництва. 22-й рік поспіль справжні кіномани збираються наприкінці червня, щоб долучитися до останніх новинок, підтримати один одного та похвалитися досягненнями за рік. На глядачів чекають дуже креативні роботи конкурсної програми. Ви можете побачити першими стрічки майбутніх зірок кіно! 

Паралельні покази та трансляції пройдуть більше ніж у 100 локаціях по Україні та за кордоном. Тому кожен глядач та глядачка зможуть долучитися та встановити новий рекорд України! Крім того, глядачі зможуть обрати найкращу відеороботу шляхом смс-голосування.

Проект «Lutsk night cinema» пропагує здоровий спосіб життя, тому на захід заборонено приходити у нетверезому стані чи розпивати спиртне під час самого кіноперегляду. Глядачам радять брати із собою покривала, каремати та смаколики. Глядачі будуть розміщуватися на підлозі. Захід триватиме орієнтовно з 21:00 по 5 ранку, включаючи прямі трансляції з Києва та конкурсні відеороботи. 

Дізнатися більше інформації можна на сторінках проекту «Lutsk night cinema» у Facebook та Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів