Поділитись:

Волинський підприємець побудував будинок на території дитсадка (фото)

П'ятниця, 20 травня 2016, 15:50

У місті Ківерці Волинської області підприємець В'ячеслав Гут побудував шестиквартирний житловий будинок на території дитсадка.

До Ківерцівської міськради звернулися мешканці міста, які висловили своє занепокоєння ситуацією навколо збудованого будинку на території дитсадка №2, – інформує Вголос.

Як повідомили обурені батьки дітей з дитсадочка №2, ділянку площею 32 сотки земельна комісія міської ради планує безоплатно передати для обслуговування елітного шестиквартирного будинку.

Окрім того, сам житловий будинок – це раніше недобудоване приміщення дитсадка, а земля під будинком та навколо нього належить дитсадку. Сам дитсадок переповнений і потребує розширення. Однак такий факт земельна комісія міської ради проігнорувала.

"Учора спільно з побратимами, депутатом Ківерцівської райради від ВО "Свобода" Анатолієм Королем та членом виконкому міськради Василем Озоровським відреагували на черговий можливий дерибан земельної ділянки в центрі міста Ківерці. Для вирішення проблемної ситуації запросили людей на засідання виконкому.

Як наслідок, земельна комісія була змушена відвідати місце розташування, ухвалити рішення про припинення будь-яких дій щодо цієї ділянки та додатково вивчити це питання із залученням експертів.

До речі, сам забудовник, підприємець В'ячеслав Гут добудував цей будинок з численними порушеннями. Під час зливи зі стелі тече струмком вода, а дах не відповідає проекту, через що мешканці цього горе-будинку вже рік судяться із забудовником", – розповів Анатолій Пушкін.

Надрукувати
мітки:
коментарів