Поділитись:

Волинські науковці отримали відзнаки від Міносвіти (фото)

Четвер, 27 червня 2019, 15:15
Волинські науковці отримали відзнаки від Міносвіти (фото)

Волинським науковцям вручили нагороди від Міністерства освіти і науки України. 

Це відбулося під час засідання вченої ради Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки 26 червня, – інформують на сайті СНУ. 

Спершу заступник начальника управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА Олександр Ткачук вручив грошову премію від Волинської обласної ради за заслуги в галузі освіти і науки за 2019 рік професору, завідувачу кафедри експериментальної фізики та інформаційно-вимірювальних технологій Сергію Федосову.

Опісля ректор Ігор Коцан та проректорка з навчально-педагогічної роботи, євроінтеграції та роботи зі студентами Анна Данильчук привітали викладачів СНУ імені Лесі Українки з отриманням міністерських відзнак. Так, професор, завідувач кафедри української мови Микола Мірченко удостоєний Нагрудного знака МОН України «Відмінник освіти України», а професорка, завідувачка кафедри історії та культури української мови Світлана Богдан – Нагрудного знака МОН України «За наукові досягнення». Грамотою МОН нагороджено професорку, завідувачку кафедри фінансів та кредиту Оксану Макару. Подяки МОН України ректор вручив професорці, завідувачці кафедри практики англійської мови Еліні Коляді та завідувачці кафедри кримінального права і процесу Юлії Фідрі

За вагомий внесок у розвиток юридичної науки та факультету відзначили Золотим нагрудним знаком СНУ імені Лесі Українки кандидатку юридичних наук, доцентку, декана юридичного факультету Оксану Лабу.

Волинські науковці отримали відзнаки від Міносвіти (фото)Волинські науковці отримали відзнаки від Міносвіти (фото)Волинські науковці отримали відзнаки від Міносвіти (фото)Волинські науковці отримали відзнаки від Міносвіти (фото)Волинські науковці отримали відзнаки від Міносвіти (фото)Волинські науковці отримали відзнаки від Міносвіти (фото)Волинські науковці отримали відзнаки від Міносвіти (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
09:09
19 квітня 2024
18 квітня 2024