Поділитись:

У поліції по-новому реагуватимуть на повідомлення про замінування

Середа, 26 червня 2019, 06:56

Нововведення дадуть змогу зекономити час та збільшити ефективність роботи поліцейських, які будуть прибувати на місце події. Про це у вівторок, 25 червня, повідомив Голова Нацполіції Сергій Князєв під час другої зустрічі з представниками безпекових структур бізнесу, інформує Департамент комунікації Національної поліції України.

За його словами, Національна поліція розробила проект низки нормативних  документів щодо дій поліцейських під час відпрацювання повідомлення про замінування.

«Ми зробили фундаментальні зміни в ідеї реагування поліції на такі повідомлення. Зокрема, Національна поліція вже підготувала проект нормативно-правового акту щодо зміни алгоритму дій поліцейських під час відпрацювання повідомлення про замінування», – зазначив Голова Нацполіції.

Сергій Князєв також наголосив, що новий підхід у роботі дасть можливість зменшити час на реагування та збільшити ефективність роботи. Крім того, у відомстві розглядають можливість спрощення процедури складання документів за результатами перевірки об’єкту, щодо якого надійшло повідомлення про замінування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомлення про мінування хочуть спершу перевіряти на «фейковість»

Надрукувати
мітки:
коментарів