Смерть Дарини Лук'яненко: країно, роби щось! (відео)

Понеділок, 24 червня 2019, 07:40

Пекло на землі – педофіли...

Коли сексуальні уподобання стосуються дітей – це вже хвороба. Важка, страшна і небезпечна для суспільства. Така хвороба не лікується.  Як рак, вона має метастази, які розходяться у тупій голові не менш тупими ідеями.

Ліки від такої хвороби одні – смерть.

Усі ми не без гріха. Усі робимо помилки, каємось, знову їх робимо. Але є НАДпомилки, НАДзлочини, НАДвчинки... 

За зґвалтування, розбещення дітей у нашій країні чоловіків садять за грати на 7-15 років. Країно, ти серйозно?! Це – безглуздо, недолуго, абсурдно, страшно. Бо та недолюдина через 7 років буде на волі. Покається? Та ні. Він вчинить те саме. У кожній маленькій дівчинці чи хлопчикові він бачить об’єкт сексуального насилля. Вони ґвалтують 11-річних, 5-річних і НАВІТЬ 2-річних дітей. Крихітних дітей! У вас вкладається це в голові? У мене – ні. Коли пишу це, у мене тремтять руки.

За історією Даринки Лук’яненко спостерігала вся країна. Усі хотіли, аби оця маленька красива дівчинка знайшлася живою. Її ж життя тільки починалося.

Співчуття рідним і близьким. Особливо – мамі. Ніколи не загоїться її рана. Час не лікує. Той біль лише обгорнеться й затягнеться часом, але не зникне ніколи. Усі підтримують маму, вся країна. Проте це ні на грам не полегшить її болю.

У соцмережах пропонують каструвати таких, як убивця дівчинки. Та каструвати мало. Бо це не той випадок, коли людина помилилася (усі ж помиляються, вчаться на своїх помилках, усі мають право на другий шанс). Тут другого шансу немає. І бути не може.

Інші пропонують смертну кару чи довічно – у психлікарню.

…Страшно за дітей. Страшно, що у їхньому житті може трапитися такий, с*ка, покидьок. І вирве дитину з життя за кілька хвилин. І не буде дитини. Ніби й ніколи її й не було...

 

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.