Поділитись:

Вилучили майна на 1 мільйон: волиняни "погоріли" на гральному бізнесі у Луцьку

Субота, 22 червня 2019, 04:31
Вилучили майна на 1 мільйон: волиняни

На Волині викрили групу організаторів грального бізнесу. П'ятеро місцевих мешканців постануть перед судом за організацію забороненої законом діяльності.

Про це повідомили на сторінці Управління захисту економіки у Волинській області у Facebook.

Як повідомили правоохоронці, злочинна група у складі п'ятьох волинян відкрила мережу гральних закладів у місті Луцьк. З метою унеможливлення потрапляння до залів небажаних візитерів злочинці обладнали приміщення камерами відеоспостереження та охороною.

У рамках кримінального проводження було проведено 16 обшуків за місцем знаходження гральних закладів, під час яких було виявлено та вилучено понад 150 одиниць комп’ютерної техніки, за допомогою якої здійснювались азартні ігри, 107 флеш-карт, електронні пристрої для зчитування карток-накопичувачів, мобільні телефони, грошові кошти в сумі понад 100 тисяч гривень, чорнові записи та бухгалтерські документи, які вказують на причетність фігурантів до незаконної діяльності у сфері грального бізнесу. Загальна вартість вилученого становить близько 1 мільйон гривень.

За результатами розслідування, усім учасникам організованої злочинної групи повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 28, ч.1 ст. 203-2 КК України.

Наразі обвинувальний акт направлено для розгляду до суду. За вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від 10 до 40 тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Я за те, щоб існували казино, – Ігор Палиця (відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів