Поділитись:

Google припиняє виробництво планшетів

Субота, 22 червня 2019, 03:16
Google припиняє виробництво планшетів

Google не випускатиме оновлення планшета Pixel Slate і замість цього зосередить свої зусилля на Chrome OS для традиційних ноутбуків.

Про це в Twitter повідомив Рік Остерло, який очолює апаратний бізнес Google, передає ZIK з посиланням на The Verge.

«Так, це правда … Команда Google HARDWARE буде зосереджена виключно на створенні ноутбуків, але не сумнівайтеся, команди Android і Chrome OS на 100% віддані довгостроковому співробітництву з нашими партнерами, які випускають планшети для всіх сегментів ринку», – написав Рік Остерло.

Таким чином, компанія Google скоротила два продукти в сегменті планшетів, перемістивши співробітників, які працювали над ними, в інші сфери. Обидва планшети були менші за розміром, ніж Pixel Slate, і їх планувалося випустити «десь після 2019 року». Однак невтішні результати тестування якості спричинили, що Google повністю відмовився від обох пристроїв.

Pixel Slate отримав в основному посередні відгуки, коли він надійшов у продаж минулого року. Google заслужив похвалу за апаратний дизайн пристрою, але програмне забезпечення виявилося незавершеним – Chrome OS погано працювала на планшеті – і дешевші версії Slate страждали від низької продуктивності.

Google вирішив деякі з цих проблем за допомогою оновлень, але в підсумку було ухвалено рішення не боротися з iPad від Apple.

Тим часом Pixelbook отримав набагато кращі відгуки покупців з моменту його випуску в 2017 році завдяки фантастичній клавіатурі, красивому екрану, легкому дизайну і унікальному стилю. І тепер ясно, що нова модель вже в дорозі. Представник Google повідомив, що «дуже ймовірно», що Pixelbook 2 вийде до кінця 2019 року. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Можуть спалахнути: Apple відкликає акумулятори MacBook Pro

Надрукувати
мітки:
коментарів