Поділитись:

«Критикувати реформу поліції може той, хто в ній працював», – головний патрульний Волині

Субота, 22 червня 2019, 09:00
«Критикувати реформу поліції може той, хто в ній працював», – головний патрульний Волині

Нова реформа поліції в Україні спочатку здавалася панацеєю від доброї половини бід в Україні. Інші ж і досі нарікають на відсутність реальних результатів.

В ефірі головного суспільно-політичного ток-шоу «Протилежний погляд» на 12 каналі разом з начальником управління патрульної поліції у Волинській області Андрієм Крутнем намагалися максимально об’єктивно розібратися, наскільки ефективною є реформа поліції.

«Критикувати реформу поліції може той, хто в ній працював», – головний патрульний Волині

«Тут питання у тому, хто такий критик. Зараз кожен другий, хто може написати певний пост, вважає себе критиком. Насправді ним може бути той, хто попрацював у цьому напрямку, хто доклав своїх зусиль до розвитку патрульної поліції. Лише тоді він може сказати, чи дійсно досягла свого бажаного результату реформа поліції, чи ні», - сказав патрульний.

Андрій Крутень зазначив, що представники з Австрії були вражені, коли у патрульній поліції на Рівненщині побачили систему реагування на події, систему єдиної дислокації, технічний потенціал.

«Тобто, не дивлячись на те, що минуло небагато часу, ми величезними кроками йдемо уперед. Зараз  ми маємо дорожню поліцію, піший патруль, велопатруль,  роту тактико-оперативного реагування. Будемо працювати з кінологами. Будемо розвивати так званий корпус реактивної дії. Є ж дуже багато напрямків патрульної поліції. І ми обов’язково будемо розвиватися в них. Реформа йде правильним шляхом. Я є тільки її частино і маю її практично виконувати. Є досить багато перспективних шляхів і, мабуть, якщо б не було такого розвитку, я не був би частиною патрульної поліції», – сказав Андрій Крутень. 

Головний патрульний Волині висловив сподівання, що зникнуть розчарування та критика щодо реформи поліції.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
14 грудня 2022
02 листопада 2022
04 жовтня 2022
28 вересня 2022
04 вересня 2022
15 серпня 2022
05 серпня 2022
28 липня 2022
18 липня 2022
05 липня 2022