Поділитись:

Документи є, але територія не та: назвали тих, хто «засмердів» Львівську (фото)

П'ятниця, 21 червня 2019, 12:55
Документи є, але територія не та: назвали тих, хто «засмердів» Львівську (фото)

На «гарячу лінію» департаменту муніципальної варти Луцької міської ради 20 червня надійшло звернення щодо зливу нечистот на окраїні міста, біля вулиці Львівської, 152б. 

Муніципали на вказаному місці виявили приховані бочки на причіпах, з яких здійснюється злив нечистот, – інформують на сторінці мунвартівців у Facebook. 

З документів, які показав водій, – це меляса та мелясова вода, яка при високій температурі, вступаючи в реакцію, зазнає бродіння та утворюються нестерпний запах, який швидко розповсюджується на великій території та є одним із причин неприємного запаху в місті Луцьку.

За цим фактом інспектор склав протокол за ст. 152 КУпАП та порушення пунктів Розділу 3 «Поводження з відходами» Правил благоустрою міста Луцька. 

Автомобіль, який зливав нечистоти, належить Токарчуку Віктору Сергійовичу. Також було встановлено, що у водія наявна накладна про вивіз 17 тонн такої рідини від Гнідавського цукрового заводу. 

Територія, де відбувався злив, не призначена для цього. Вона використовується для зберігання соляних сумішей ДП «Волинський облавтодор».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів