Поділитись:

Можуть спалахнути: Apple відкликає акумулятори MacBook Pro

П'ятниця, 21 червня 2019, 21:02
Можуть спалахнути: Apple відкликає акумулятори MacBook Pro

Apple офіційно почала відкликати старі 15-дюймові MacBook Pro через проблеми з акумулятором, які можуть спалахнути.

Власників модельного ряду MacBook Pro, які були випущені в період з вересня 2015 року до лютого 2017 року, просять добровільно здати ноутбуки на безплатний ремонт, – пише «Сегодня».

В офіційному оголошенні Apple заявила, що дані лептопи «містять батарею, яка може перегріватися і становить загрозу безпеці для своїх власників», при цьому додаючи, що «просить клієнтів терміново припинити користуватися уразливими 15-дюймовими MacBook Pro». При цьому в компанії заспокоюють, що більш нові MacBook Pro, а також весь модельний ряд 13-дюймових лептопів за той же період часу, не схильний до ризику. 

Компанія створила веб-сайт, щоб власники змогли перевірити серійні номери MacBook Pro, щоб визначити, чи небезпечний їхній пристрій. Ті, у кого встановлений бракований акумулятор, можуть безкоштовно замінити його в Apple Store або в одному з авторизованих постачальників послуг компанії. Однак заміна батареї «може зайняти від 1 до 2 тижнів», тому в Apple радять користувачам попередньо зробити резервні копії своїх даних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів