Поділитись:

Вакарчук у Луцьку розповів про проблеми з голосом (фото)

Четвер, 20 червня 2019, 21:43
Вакарчук у Луцьку розповів про проблеми з голосом (фото)

Лідер партії "Голос", фронтмен гурту "Океан Ельзи"  Святослав Вакарчук зустрівся з лучанами та відповів на їхні питання.

Захід відбувся у четвер, 20 червня, у найбільшій залі розважального центру "Промінь". 

Почати зустріч планували о 18:00, проте співак піднявся на сцену лише о 19:15. Одягнений в білу футболку та чорні штани Вакарчук пояснив своє запізнення додатковими фотосесіями для виборчої кампанії, ускладненим дорожнім трафіком через ДТП у Львові, затримкою в Радехові (до слова, радехівчани передали лучанам свої вітання) та проблемами з голосом, які, зважаючи на запланований концерт у Луцьку, необхідно було "врегулювати". 

"Голос не зник, а просто підсів", – сказав він. 

Вакарчук у Луцьку розповів про проблеми з голосом (фото)

Під час виступу Вакарчук коротко презентував свою команду, відзначивши двох волинян: відомого в Україні політолога, уродженця Переспи Миколу Давидюка та засновника IT-компанії «InternetDevels», лучанина Віктора Левандовського. Святослав зауважив, що такого списку, як у партії "Голос" "не знайти":

"Це говорю не лише я, але й експерти".

Окремо музикант зупинився на олігархах, зазначивши, що вони "захопили" парламент. З його слів, необхідно змінити систему так, щоб вони (олігархи) могли займатися бізнесом та заробляти гроші, але робити це чесно, не доводячи населення України до злиднів:

"Не може бути додаткових преференцій, не можна домовлятися ночами з президентом чи іншими депутатами та платити їм зарплати в кишені. Наші декілька найбагатших людей повинні стати звичайними бізнесменами. Нехай заможними, але в рівних умовах з усіма".

Також він зауважив на проблемі корумпованих судів:

"Боротися з олігархаи при такій системі неможливо, оскільки вони будь-яке рішення зможуть відминити через суд і сказати, що це верховенство права. Судова реформа – це друга важлива річ, яка цікавить партію "Голос". 

Вакарчук у Луцьку розповів про проблеми з голосом (фото)

Не менш важливими він назвав реформи освіти та медицини, зазначивши, що його команда має програму змін української школи та знає як реформувати професійно-технічну освіту. 

"Я дуже хочу, щоб в нас було достатньо людей, які можуть професійно поремонтувати кран. Не можуть бути лише одні економісти та юристи". 

Наостанок Святослав Вакарчук відповів на близько 10 запитань від людей із залу та запросив усіх на безкоштовний концерт "Океану Ельзи", який о 21:00 розпочався на іподромі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Хто зайде в Раду: у свіжому рейтингу партій – зміни

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів