Поділитись:

Monatik зізнався, що колекціонує іграшки

Четвер, 20 червня 2019, 11:35

У кожного є своє захоплення: хтось колекціонує машини, хтось – монети чи картини. А співа родом із Луцька Дмитро Монатик полюбляє збирати особливі іграшки, які інколи коштують не одну тисячу доларів.

Свою унікальну колекцію співак показав на Instagram-сторінці. На фото видно, як Монатик позує на фоні блакитної стінки у своєму офісі, на якій акуратно розкладені різноманітні ексклюзивні іграшки. Їх сам співак називає витворами мистецтва, – інформує 24 телеканал.

«У моєму суб'єктивному розумінні, це справжні сучасні витвори мистецтва, одного разу створені справжніми мрійниками. Тими, хто повірив в свою справу. Здавалося б, абсолютно не прибуткові і нікому не потрібні, але, в підсумку, все виявилося з точністю до навпаки. Це надихає», – розповів Монатік. 

Це захоплення бере початок ще з дитинства, зізнався співак в одному з інтерв'ю. Колись Монатік вперше побачив комікси та навіть їздив за ними за кордон. Згодом артист почав колекціонувати не журнали, а оригінальні іграшки, зроблені за їхніми мотивами. Із його слів, ці вироби його надихають на нові проекти. 

«Щоразу ці веселі вироби з вінілу, дерева, гіпсу або глини радують погляд. Нагадують про приголомшливі подорожі, під час яких я їх знайшов. Ну і нагадують про те, що навіть найбільш божевільна ідея може в підсумку принести тобі, а головне і іншим, задоволення, радість і дохід. Все реально. Повірити і працювати, не покладаючи рук», – зазначив Монатік. 

Окрім цього, у мережі співак похизувався новим експонатом у його колекції. До блакитного ведмедя Cracked Bear у додатку йшли білі рукавички, адже виріб починає нищитися, якщо його брати просто руками. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що колекціонують відомі волиняни (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів