Поділитись:

Вакансії у МОЗ: шукають 17 державних експертів у директорати

Четвер, 20 червня 2019, 03:35

Міністерство охорони здоров'я України оголосило конкурс на 17 вакансій державних експертів у Директорати МОЗ України. Разом з цим розпочався фінальний етап формування команд нової державної служби.

Про це у Facebook повідомила в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

Зі слів посадовиці, цього разу відкрито вакансії відразу до п‘яти директоратів: фармацевтичного, стратегічного планування і євроінтеграції, медичних послуг, громадського здоров‘я та директорату інновацій, освіти та кадрів. До кожного директорату шукають державних експертів, зокрема і комунікаційників.

➡️Перелік вакансій з детальним описом посадових обов‘язків та умов конкурсу тут:http://bit.ly/2MYPYRt

➡️ Документи для участі в конкурсі приймаються до 8 липня. Перелік документів і корисні поради тут: https://bit.ly/2DHvyY6

➡️Наступний етап конкурсу: тестування аналітичних здібностей відбудеться 15 липня. Докладно про етапи конкурсу і про те, як підготуватись: https://bit.ly/2BzXfw6

Для участі в конкурсі знадобиться диплом про вищу освіту не нижче бакалавра чи молодшого бакалавра, і звісно, вільне володіння українською мовою. А от досвід роботи на державній службі не є обов'язковим. У МОЗ також зазначили, що це хороша можливість для тих, хто хоче розпочати свою професійну кар‘єру на державній службі.

"Ми відкриті для нових людей, які хочуть далі змінювати систему та будувати сталі державні інституції. Якісні трансформації в системі потребують щоденної та часто ззовні непомітної роботи фахових державних службовців. Розумних і талановитих людей, які готові втілювати зміни та не йти на компроміси зі злом", – підкреслила Супрун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уляна Супрун розповіла про співпрацю з Володимиром Зеленським

Надрукувати
мітки:
коментарів