Поділитись:

Волинські патрульні затримали п’яну жінку, яка везла подругу і дітей (фото, відео)

Середа, 19 червня 2019, 10:43

Інспектор відділу моніторингу у ніч на 19 червня зупинив на вулиці ЗАЗ Fozra, водійка якого порушила правила дорожнього руху. 

Керувала автомобілем жінка, в якої сильні ознаки сп’яніння були помітні одразу. До того ж разом з нею перебували така ж нетвереза подруга та двоє малолітніх дітей. 2, 26 проміле, що в 11 разів вище допустимої норми, – стільки алкоголю було в крові водійки, – інформують патрульні на своїй сторінці у Facebook. 

Жінка навіть витягувала 200 гривень та хотіла надати поліцейським, однак відмовилася від ідеї після попередження про кримінал.

У салоні її авто виявили пляшки з-під алкоголю.

«Що я зробила?» «Що поміняється?» «Я їхала додому!» – жінка не розуміла, чому її зупинили. 

Патрульні встановили, що вона вже позбавлена права керування на 1 рік ще в лютому.  Відповідно, цього разу оформили протокол за ч.2 ст.130 КУпАП, що передбачає позбавлення права керування на 3 роки та штраф 20 400 гривень. Також винесено постанову за керування без документів.

Подбали інспектори і про дітей порушниці: вони зателефонували до її тверезого знайомого, який доставив діток до бабусі, адже мати ними взагалі не цікавилася. Також патрульні написали відповідний рапорт на працівників ювенальної превенції, долучивши відео з нагрудних камер, аби цій сім’ї приділили посилену увагу і перевірили умови проживання.

Крім цього випадку, патрульні зупинили цієї ночі ще чотирьох нетверезих водіїв: у Луцьку, Ковелі, на посту у с. Вишнів та на дорозі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече.
На всіх керманичів оформили відповідні протоколи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів