Поділитись:

Депутати Луцькради пропонують призначати директорів шкіл за конкурсом

Четвер, 19 травня 2016, 13:01
Депутати Луцькради пропонують призначати директорів шкіл за конкурсом

Депутати Луцькради хочуть, щоб директорів шкіл призначали не за погодженням міського голови, а за конкурсом.

Депутат Луцькради Павло Данильчук представив колегам проект рішення "Про внесення змін до рішення міської ради від 26.06.2011 № 11/ 104 "Про затвердження Положення про управління освіти Луцької міської ради". Про це йшлося 19 травня під час засідання комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Заступник Луцького міського голови Андрій Киця та начальник управління освіти Луцької міської ради Олег Гребенюк висловились проти такого "нововведення".

"Я в системі освіти працюю 32 роки. Мої сім'я, сусіди, друзі – педагоги, але точку зору освітян я знаю також", – сказав Олег Гребенюк.

Депутат Луцькради Борис Смаль сказав, що повністю погоджується з тим проектом, який запропонував Павло Данильчук. Разом з тим він наголосив на тому, що варто внести певні зміни у проект рішення і в частині про призначення та звільнення з посади за погодженням із міським головою додати погодження на сесії міської ради.

"Це буде чотири погодження перед призначенням директора", – зауважив Андрій Киця.

Депутати підтримали проект рішення, запропонований їхнім колегою.

Надрукувати
мітки:
коментарів