Поділитись:

У Володимирі обирають логотип міста (фото)

Середа, 12 червня 2019, 08:50
У Володимирі обирають логотип міста (фото)

У Володимирі-Волинському обирають туристичний логотип та гасло. Всього на конкурс було подано близько 40 робіт. Журі із них обрало 10 кращих. Тепер слово за жителями міста. 

Про це пише БУГ. 

Відбирали роботи заступник міського голови Лариса Кулікова, начальник відділу культури і туризму Роман Віслобоков, художниця і викладач педагогічного коледжу Тетяна Токарєва-Асмолкова, розробник логотипу Львова Юрій Крукевич та інші. Журі вибрали ті варіанти, де логотип не є дуже складним і містить закодовану інформацію про величну історію міста.

Уже розпочалося голосування за кращий варіант туристичного логотипу та гасла міста. Конкурс триватиме до 30-го червня. За підсумками голосування відберуть один логотип. Переможець конкурсу отримає грошову винагороду у сумі 10 000 гривень.

У Володимирі обирають логотип міста (фото)У Володимирі обирають логотип міста (фото)У Володимирі обирають логотип міста (фото)У Володимирі обирають логотип міста (фото)У Володимирі обирають логотип міста (фото)У Володимирі обирають логотип міста (фото)У Володимирі обирають логотип міста (фото)У Володимирі обирають логотип міста (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Вишнівської тергромади на Волині з'явився логотип (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів