Поділитись:

У Луцьку відбудуться змагання з дрег-рейсингу

Вівторок, 11 червня 2019, 18:40

У Луцьку 21-22 червня відбудеться наймасштабніша автомотоспортивна подія. Цього року пройде одразу чотири змагання.

Про це інформують організатори. 

21 червня на глядачів чекають: по-перше, DDL-DRAG RACING DEVELOPMENT LEAGUE – Ліга розвитку дрег-рейсингу, змагання для аматорів та будь-кого, хто має бажання взяти участь. Отже, будуть раді бачити лучан не тільки як глядачів, а й на треку як пілотів. 

По-друге, чемпіонат спілки клубів UDRF – Української дрег-рейсинг федерації. Це багатоетапне змагання, яке охоплює всю Україну, для більш професійно підготовлених автомобілів.

22 червня – основний день змагань, коли відбудуться чемпіонат України з мотодрег-рейсингу та вже відома лучанам професійна українська дрег-рейсинг серія PRO UDRS, BELSHINA DRAGRACING PRO  COMPETITIONS OF UKRAINE.

В Україні є дрегстери потужністю від 1000 до 4000 кінських сил із розгоном до першої сотні 0,8 секунди та з набором швидкості до 350 кілометрів на годину. І луччани мали змогу бачити ці машини особисто у 2018 році. Луцьк дуже сподобався пілотам не тільки з України, але й чемпіону Німеччини, Польщі Мартіну Блауту, тому він знову планує приїхати на змагання та запросити зі собою своїх співкомандників.

Також понад 50 ТОП-пілотів завітають на другий етап у Луцьк. На PROUDRS спортсмени змагатимуться у п’яти класах автомобілів та трьох класах мотоциклів. Отже, вісім класів та
потужна боротьба в кожному класі очікує глядачів.

Разом із неймовірними стартами дрегстерів, прогрівом гуми, запеклою боротьбою глядачів чекає дріфт та стантрайдинг-шоу. Буде виділений спеціальний майданчик і кожен глядач за невелику плату зможе відчути, що таке дріфт.

Організатори змагань побудують на аеродромі VIP-трибуни на 300 посадкових місць, створять парк сервісу для пілотів, облаштують 20-метрову сцену. Буде встановлено великий екран 6х4 м. Понад 150 бетонних блоків та 4 кілометри міцного паркану гарантуватимуть безпеку глядачів на змаганні. 

А ще до десятої річниці проведення змагань в Україні VFDD приготувала розіграші цінних призів. Будь-хто зможе виграти один з 10 цінних призів під час відкриття. Основний приз – IPONE XS MAX! Головне – попередньо купити квиток та стати учасником розіграшу. 

ПРОДАЖ КВИТКІВ: (063) 730-30-30. Офіційна інфо: dragukraine.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі продають рідкісний луцький пікап (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів