Приємне відкриття: у Луцьку презентують новий фотоальбом (фото)

Вівторок, 11 червня 2019, 14:32

У Луцьку відбудеться презентація нового фотоальбому «Луцьк».

Про це повідомляє управління туризму та промоції міста Луцької міської ради.

Цікаві подорожі насамперед стають для нас спогадами, які часто втілені у сувеніри та світлини. Кожне з відвіданих міст залишає неповторну та унікальну згадку. Тож видання нового фотоальбому «Луцьк» має на меті зберегти найяскравіші спогади про Луцьк або викликати непереборне бажання приїхати знов. 

Фотоальбом містить білше 300 фотографій Луцька, які відображають місто і передають його неповторність, настрій та красу.

До роботи над альбомом були залучені не просто професіонали, а передусім залюблені у рідний Луцьк містяни. Фотограф Віктор Петрук упродовж року «полював» за настроями Луцька у різні пори доби – фіксував його обличчя – жителів і гостей, його поставу – пам’ятки, споруди та простори довкола, його ритми – події та пригоди. Саме він відфотографував основний масив світлин альбому.

Також частку свого фототаланту вклали у видання фотографи Костянтин Семицький, Максим Тарківський та Максим Кудимець.

Художній образ альбому створила дизайнерка Інна Питель, авторка візуальних образів багатьох промоційних видань Луцька, а також бренд-буку нашого міста. Літературну редакцію видання здійснила поетеса Ольга Ольхова. А втілили альбом у папері Жанна Гадяк та колектив друкарні «Волиньполіграф».

«Альбом, безумовно, став утіленням любові і таланту натхненних Луцьком людей, тож нехай, як і наше місто, цей фотоальбом стане для усіх приємним відкриттям», – зазначили автори проекту.

Презентація відбудеться 12 червня об 11 годині у конференц-залі департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» (вул. Лесі Українки, 35).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку вибрали сім найкращий ідей, одна з яких отримає $10 000