Сергій «Колос» Мартинюк розповів про свій перший дорослий поцілунок

Вівторок, 11 червня 2019, 14:00

Фронтмен гурту «Фіолет» Сергій Мартинюк розповів, що переломним епізодом в історії його статевого «дорослішання» став зовсім не перший секс, а перший дорослий поцілунок.

Своєю історією він поділився із порталом сексуальної освіти для підлітків Вперше. 

«Із сексом усе було досить просто і передбачувано: мої 13 секунд слави (тут має бути смайлик, де мавпочка закриває від сорому обличчя) пролетіли так швидко, що я так і не зрозумів (досі!), в яку з тих короткочасно солодких секунд перетворився з невпевненого в собі хлопчика на чоловіка. Хоча, звісно, хлопчиків на чоловіків перетворює зовсім не секс. Пригадую лишень, що після цього гуляв рідним Дубном з повними кишенями ендорфінів, на вулиці стояв пізній квітень, я слухав на касетнику Limp Bizkit і почувався так, наче вхопив їхнього соліста за бороду – коротко кажучи, мені було дуже класно!» – зазначив Сергій Мартинюк. 

Однак етапом дорослішання «Колос» вважає не цей досвід, а перший дорослий поцілунок із дівчиною, з якою тоді зустрічався.  

«Як пізніше вона мені зізналася, за той час, поки я дозрівав до цього моменту, в її голові зринало достобіса найрізноманітніших версій щодо того, чому я її не цілую. Вона боялася, що недостатньо красива, а з нею я тому, бо хоч із кимось маю бути, або що я гей, а вона для мене – лише класичне прикриття. Насправді ж я просто боявся. Мені вистачало духу запрошувати дівчат на повільний танець в шкільному спортзалі на новорічній дискотеці, знайомитися з ними з власної ініціативи, обливати їхні тісні гольфи водою (мені знову потрібна мавпочка, котра закриває обличчя, бо геть соромно за це!), розповідати їм на перервах повні нісенітниці, хвалитися перед ними нереальними досвідами і писати їм відверті «валентинки». Це при тому, що я нереально комплексував через свою зовнішність, великі вуха і дрібні форми», – розповів він. 

Зі слів Мартинюка, він постійно знаходив відмазки, чому не зробить цього сьогодні: їв часник, пив пиво, не почистив зуби, перечитав Кінга, переслухав Земфіру.  

«Врешті-решт, одного дня сталося щось достоту неймовірне. Стоячи на районі зі своєю дівчиною, я побачив краєм ока ватагу старших хлопців з двору, що рухалися в нашому напрямку. Мій зоряний час настав, і вже за кілька хвилин я незграбно, а головне рішуче цілував свою ошелешену, але щасливу супутницю. Було настільки приємно (неочікувано!), що світ раптово пропав. «Опа-па-па!» – почув я захоплені крики старших, і мені суттєво відлягло. І перед пациками гарно засвітився, і довів дівчині, що вона зі мною не для прикриття. Здається, того дня ми цілувалися до пізньої ночі, і першим ділом, прийшовши додому, я закрився у ванній, бо мусив відіпрати своє не менш ощасливлене від нових (дійсно переломних!) досвідів спіднє. Життєві перспективи несподівано стали в рази привабливішими», – поділився історією музикант. 

Довідково: 

«Вперше» – сайт, на якому підлітки зможуть знайти корисну та достовірну інформацію з перевірених джерел про секс, здоров’я та стосунки в інтерактивному та цікавому форматі. Тут випускають тексти, особисті історії, відео та блоги, створюють зв’язок між підлітком та спеціалістами в сферах сексу, психології та медицини. Основні принципи: достовірність, дружність, довіра та інклюзивність. Тут роблять матеріали для всіх підлітків і про всіх підлітків. Говорять українською, перекладують закордонні матеріали. В кожному тексті чи відео ви знайдете посилання на експертів чи академічні джерела, які використовують  під час підготовки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: