Без партії, але не без бою: Шкітер зробив сенсаційну заяву

Понеділок, 10 червня 2019, 22:35

Співзасновник Громадянського Руху "СВІДОМІ", журналіст Тарас Шкітер вирішив не подавати документи для реєстрації кандидатом від партії "Голос".

Таке рішення він ухвалив через брехливу інформацію, яка почала з’являтися останнім часом, – повідомив Тарас Шкітер на своїй сторінці у Facebook.

"Не встиг я заявити, що йду в політику, як на мене вилилися тонни бруду, звинувачували у непатріотичності та недостатній любові до України. Запевняю: це відверто маніпулятивна, та брехлива інформація. Проте не шкодували грошей і сил ті, хто не хоче приходу до влади молодих політиків. Тому ця брехня так широко розійшлася просторами інтернету, що для її повного спростування потрібно багато часу. А його зараз немає. Не секрет, що партія Святослава Вакарчука "Голос" висунула мене кандидатом в депутати в мажоритарному виборчому окрузі із центром у Луцьку. Але ці маніпуляції кидають тінь і на саму партію. Тому я ухвалив нелегке, але відповідальне рішення. Зараз я не подаватиму документів для реєстрації кандидатом від партії "Голос", щоби брехлива інформація не зашкодила Святославу Вакарчуку та його команді на прийдешніх виборах", – зазначив Тарас Шкітер. 

Однак запевнив, що не здасться без бою з маніпуляціями та неправдою і побажав успіху команді "Голосу". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: