Поділитись:

Іноземець віз через "Ягодин" 4500 пігулок екстазі (фото)

Понеділок, 10 червня 2019, 17:10
Іноземець віз через

Іноземцю, який через пункт пропуску "Ягодин" ввозив в Україну психотропи у особливо великих розмірах, повідомили про підозру. 

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

У результаті спільно спланованих прокуратурою Волинської області та слідчим і оперативними підрозділами обласного Управління Служби безпеки України та Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ слідчих (розшукових) дій, викрили незаконну діяльність іноземця, який налагодив транскордонну поставку в Україну психотропних речовин у особливо великих розмірах.

Іноземця затримали в пункті пропуску "Ягодин" під час контрабандного переміщення 4500 пігулок психотропів на територію України та подальшої пересилки до одного з регіонів нашої держави.

Іноземець віз через

Іноземець віз через

Йому повідомили про підозру у вчиненні контрабанди та незаконного придбання й перевезення без мети збуту психотропних речовин в особливо великих розмірах (кримінальні правопорушення, передбачені ч.3 ст. 305, ч.3 ст. 309 КК України).

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії задля притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до правопорушення.

За вчинення таких злочинів Кримінальним Кодексом України передбачається покарання до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 

Надрукувати
мітки:
коментарів