У Луцьку вибрали сім найкращий ідей, одна з яких отримає $10 000

Понеділок, 10 червня 2019, 05:36

Lutsk Challenge Awards 2019 визначили чвертьфіналістів, що будуть допущені до пітчингу, де їм доведеться свої ідеї не просто представити, а й вдало «продати». Боротимуться за участь у півфіналі всього 7 проектів, – йдеться на сторінці у Facebook Lutsk Challenge Awards 2019.

Які проекти йдуть далі?

1. Проект розвитку Центру іпотерапії, кінно-спортивної школи верхової їзди «Ромашка»

2. Проект створення сучасного культурного простору «Гармидер ангар-stage»

3. Проект розвитку соціальних контейнерів в Луцьку

4. Проект створення Центру середньовічної культури

5. Проект розвитку громадського незалежного «Луцького радіо» та заснування медіа-школи

6. Проект облаштування спортивних станцій в Центральному парку Луцька «Зелений стадіон»

7. Проект «Інноваційність методу каністерапії»

Хто оцінював проектні заявки?

Захар Ткачук – співорганізатор Lutsk Challenge Awards, голова ГО «Молодіжна платформа», Олеся Ніколайчук – представниця БФ «Глобального миру та розвитку», медіа-експертка, Ірина Гайдучик – виконавча директорка Волинського Інституту Права, екпертка зі стратегічного планування, проектного менеджменту та організаційного розвитку, Валентина Галущак – проректорка з науково-педагогічної роботи Луцького НТУ, засновниця приватного дитячого садка «Happy Kids Club», експертка з міжнародної проектної діяльності, Катерина Павлова – піар-менеджерка Lutsk Challenge Awards, медіа-експертка, Андрій Сірук – засновник маркетингового агентства «Artefact.St», громадський діяч, Сергій Омельчук – заступник директора департаменту економічної політики, начальник відділу інвестиційної політики Луцької міської ради, Олександр Котис – краєзнавець, редактор історичного інтернет-ресурсу «Хроніки Любарта»,  Ірина Бойко – регіональна координаторка ПРООН з досягнення Цілей сталого розвитку. 

Як підтримати проект?

Ви можете допомогти ідеї, яка подобається саме вам, перемогти!

1. Розповідайте про проект та ідею друзям, колегам та знайомим, поширюйте дописи із закликами підтримки у соціальних мережах!

2. Приходьте на пітчинг проектів, донуйте власними коштами й таким чином ідея матиме більше шансів потрапити до фіналу!

3. Беріть участь в онлайн-голосуванні на сторінці Lutsk Challenge Awards, яке ми от-от запустимо!

Вже завтра ми детально розповімо про сім найкращий ідей, одна з яких отримає $10 000 на втілення! А поки пишіть у коментарях, який проект підтримуєте?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: