Поділитись:

У Луцьку на «автохамів» оформили півтори тисячі постанов (фото)

П'ятниця, 07 червня 2019, 23:24
У Луцьку на «автохамів» оформили півтори тисячі постанов (фото)

Інспектори з паркування департаменту муніципальної варти Луцької міської ради працюють з 17 квітня.

Про це інформують муніципали у Facebook. 

Інспектори департаменту виносять постанови та накладають адміністративні стягнення у справах про адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху та за порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зафіксованих у режимі фотозйомки (відеозапису).

Загалом упродовж 35-ти робочих днів інспекторами департаменту винесено 1 500 постанов на загальну суму  577 860,00 гривень, а за пільговий період – це 320 167.00 грн стягнень. Зазначимо, що впродовж 10 банківських днів з дня винесення постанови на власника транспортного засобу, що здійснив порушення у сфері паркування діє пільговий період, упродовж якого є можливість здійснити оплату у розмірі лише 50 % від суми штрафу. Зазначена норма є своєрідним «стимулом», що дозволяє порушнику економити свої кошти та пришвидшити оплату по винесеній постанові. 

З перших днів винесення постанов порушники активно користуються пільговим періодом, а відтак станом на 6 червня сплачено до місцевого бюджету Луцька 198 498,50 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів