Поділитись:

Любов – це хімічна реакція: "Фіолет" презентував новий кліп (фото, відео)

П'ятниця, 07 червня 2019, 14:50

Популярний український поп-рок гурт випустив кліп на абсолютно новий трек "До серця", який став першим синглом із майбутнього міні-альбому. У кадрі з'являється тільки фронтмен "Фіолет" – Сергій Мартинюк та два головних героя.

Про це повідомила PR-менеджер Анна Салата.

Над аранжуванням пісні працював гітарист групи Роман Андрухів. Автор слів і частини музики – Сергій Мартинюк. 

"Це був один із тих самих холодних зимових вечорів, коли ти мимоволі перебираєш в голові історії з минулого. "До серця" присвячується незабутим колишнім коханим, згадуючи яких, згадуєш і себе – вже теж колишнього, такого, що залишився тільки на старих фотографіях у соціальних мережах. Це нагадування нам: минулого не виправити, але у нас є теперішнє, щоб змінити майбутнє. Любити ніколи не пізно. Навіть, якщо ця любов не взаємна", – розповів Сергій Мартинюк.

За своїм звучанням "До серця" відчутно відрізняється від того, що випускав гурт останнім часом. Ось вже кілька років "Фіолет" співпрацювали виключно з Артуром Даніеляном, а цей трек записали у Сергія Любинського на студії Revet Sound (там створювали свою музику THE HARDKISS, Vivienne Mort, DETACH і численні інші гурти, що грають важку музику).

"До серця" – перший трек із нашого експериментального міні-альбому, котрий ми плануємо випустити вже восени. Там планується п'ять треків, кожен з яких буде зроблений у різних саундпродюсерів, – коментує Сергій Мартинюк. – Цікаво, яким буде результат, якщо над кожною піснею буде працювати людина із окремим, іншим баченням нашої творчості".

Кліп знімала Христина Зінчук – молода режисерка, яка працювала із українськими артистами (KOLA, KLER), а також була асистенткою продюсера на фільмі "DZIDZIO Контрабас". Зйомки проходили не тільки в фотостудії, але і в лабораторії КПІ. Весь реквізит з кліпу – справжнє обладнання з лабораторії.

"Робота над відео йшла в дуже стислі терміни, – розповідає вокаліст гурту. – У нас був щільний графік концертів, і ми ніяк не могли поєднати дати. В момент, коли знімали основних героїв, у Фіолет був концерт в Любліні (Польща). Переносити було нікуди – наступного тижня ми відлітали в міні-тур по Норвегії. З цієї причини музиканти в кадрі не з'являються, а мене знімали додатково та в іншій локації".

Головних героїв у відео зіграли актор Роман Соболевський та танцівниця і педагог з «Asti Ballet School" Анастасія Лісовенко. За задумом режисера герої в кадрі повинні були проводити справжні хімічні досліди. Через питання безпеки в лабораторії їм цього не дозволили. Тому шукали в YouTube відео в форматі "Хімія для дітей" та імітували хімічні реакції за допомогою соди, оцту та кольорових акварельних олівців.

"Любовні перипетії, посилені танцем почуттів, відбуваються на тлі хімічних реакцій. Любов — це хімічна реакція. Вона може спопелити душу. Але навіть найболючіші рани заживають. Іноді для цього достатньо зробити крок назустріч і сказати: "Як я скучив", – резюмуав Сергій Мартинюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів