Поділитись:

Хто із Волині увійшов у передвиборчий список на парламентські вибори в "Опозиційний блок"

П'ятниця, 07 червня 2019, 06:54

Колишній голова Волинської ОДА та член Партії регіонів Олександр Башкаленко посів 45 місце у списку на парламентські вибори в "Опозиційний блок".

Політична партія "Опозиційний блок" сформувала передвиборчий список на майбутні парламентські вибори, – повідомляє LB.ua.

Як видно зі списку, об'єднання "проахметовского крила" з групою "Бойко-Льовочкіна" не відбулося. Ні Вадима Новинського, ні Олександра Вілкула в списку немає. Очолює його Юрій Бойко. У першу п'ятірку також входять Вадим Рабинович, Віктор Медведчук, Наталія Королевська, Сергій Льовочкін.

Також у списку представлені Вадим Столар (11 номер), екс-заступник генерального прокурора часів Віктора Януковича Ренат Кузьмін (35 номер) і екс-мер Слов'янська Неля Штепа.

Колишній голова Волинської ОДА та член Партії регіонів Олександр Башкаленко посів 45 місце у списку  на парламентські вибори в "Опозиційний блок".

Нагадаємо: Олександр Костянтинович Башкаленко – це перший заступник голови Волинської обласної державної адміністрації (2010–2014 рр.), голова Волинської обласної державної адміністрації (2014 рік). До 2015 року був  головою Волинської обласної організації Партії регіонів.

Голова обласного осередку «Опозиційного блоку».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто увійшов до складу виборчих комісій на Волині

 

Надрукувати
мітки:
коментарів