Поділитись:

У ЦНАПі презентують новий луцький фотоальбом

П'ятниця, 07 червня 2019, 08:31
У ЦНАПі презентують новий луцький фотоальбом

У конференц-залі департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» відбудеться презентація нового фотоальбому «Луцьк».

Захід відбудеться 12 червня об 11:00 годині, – інформує прес-служба Луцької міської ради. 

Зініціювали видати такий фотоальбом в управлінні туризму та промоції міста Луцької міської ради. Він у новому мистецько-ліричному прочитанні презентує сучасне та сповнене історій місто.

У ЦНАПі презентують новий луцький фотоальбом

До роботи були залучені не просто професіонали, а передусім залюблені у рідний Луцьк містяни. Фотограф Віктор Петрук упродовж року полював за настроєм Луцька у різну пору доби, фіксував його обличчя – жителів і гостей, його поставу: пам’ятки, споруди та простори довкола, його ритм, події та пригоди. Він відзняв основний масив світлин альбому, крізь грані його таланту і бачення лучани та гості міста споглядатимуть Луцьк у цьому виданні.

У ЦНАПі презентують новий луцький фотоальбом

Також частку свого таланту вклали у видання фотографи Костянтин Семицький, Максим Тарківський та Максим Кудимець. Художній образ альбому створила дизайнерка Інна Питель, авторка візуальних образів багатьох промоційних видань Луцька, а також бренд-буку нашого міста.

Літературну редакцію видання здійснила поетеса Ольга Ольхова, чиїми творами, присвяченими рідному місту, надихались усі члени творчої групи проекту. А втілила альбом у папері Жанна Гадяк (друкарня «Волиньполіграф»).

Надрукувати
мітки:
коментарів