Поділитись:

Луцьк рік тому: кольоровий фонтан та дитячі табори

Субота, 08 червня 2019, 08:00

Рік тому у Луцьку запрацював відремонтований кольоровий фонтан з вулиці Лесі Українки. Оригінальний фонтан, який б'є з-під землі і світиться різними кольорами, тривалий час не працював, оскільки в Луцьку не могли знайти потрібну трубу, аби його відремонтувати.

Тим часом екіпаж патрульних отримав повідомлення про пошкодження автомобілів на вулиці Набережній в Луцьку. На місці події зафіксували, що в автомобіля Audi було розбите заднє скло, перевернуті сидіння, у мікроавтобуса Volkswagen – відчинені двері, витягнута магнітола, реєстратори, інші речі. Затриманий повідомив, що забрав усе це, вийшов на дорогу, а потім повернувся назад. Фактично, особу затримали "на гарячому".

Також викрили начальників відділів кадрів двох лікувальних закладів обласного рівня, які підпорядковані виконавчому апарату обласної ради та на праві оперативного управління - управлінню охорони здоров'я облдержадміністрації, під час одержання і розподілу неправомірної вигоди в розмірі понад 3 тис. доларів США.

А також у цей день «Конкурент» опублікував матеріал про дитячі табори, що діятимуть на Волині. Низка інформації актуальна й досі.

Надрукувати
мітки:
коментарів