Поділитись:

Не вперше: у Луцьку патрульні затримали п’яних водії «з досвідом»

Четвер, 06 червня 2019, 12:20

У Луцьку за ніч патрульні виявили трьох нетверезих водіїв. 

У ніч на 6 червня, патрулюючи вул. Володимирську, інспектори помітили автомобіль Dodge Ram Van, у якого був неоствітлений задній державний номер. Під час спілкування поліцейські у водія виявили ознаки алкогольного сп’яніння, – зазначили в прес-службі Патрульної поліції Волині. 

40-річний керманич погодився пройти огляд на пристрій «Драгер» – результат позитивний 1.37 % Як виявилося, водій вже не вперше сідає за кермо нетверезим. Тож на водія було складено протокол за ч.2 ст.130 КУпАП (Керування в стані сп’яніння) та винесено постанову за ч.4 ст.126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами).

Цієї ж ночі поліцейські отримали від небайдужих громадян інформацію про те, що на вул. Данила Галицького водій керує автомобілем Chevrolet Cruze в стані алкогольного сп’яніння. Правоохоронці прибули на місце виклику та зупинили транспортний засіб. Під час спілкування були помітні очевидні ознаки алкогольного сп’яніння. Водій відмовився пройти огляд на стан сп’яніння. Це третя його спроба керувати автомобілем у такому стані впродовж року, тож на водія було складено протокол за ч.3 ст.130 КУпАП (Керування в стані сп’яніння) та винесено постанову за ч.4 ст.126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами). 

Поспілкувавшись із пасажиром цього автомобіля, поліцейські встановили, що він є власником транспортного засобу та передав керування своєму товаришу, який перебував в стані алкогольного сп’яніння. За такі дії громадянин понесе відповідальні передбаченою ч.1 ст.130 КУпАП

Всіх водії було відсторонені від керування авто, матеріали буде передано до суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів