Поділитись:

Гори пляшок і сморід: лучанин засмітив під’їзд (фото)

Четвер, 06 червня 2019, 11:00
Гори пляшок і сморід: лучанин засмітив під’їзд (фото)

Лучани поскаржилися муніципалам щодо засмічення території загального користування жителем будинку № 2, що на вулиці Загородній.

Інспектори відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцької міської ради виявили за вказаною адресою влаштоване стихійне сміттєзвалище, – повідомили на сторінці департаменту у Facebook. 

Гори пляшок і сморід: лучанин засмітив під’їзд (фото)Гори пляшок і сморід: лучанин засмітив під’їзд (фото)Гори пляшок і сморід: лучанин засмітив під’їзд (фото)

Сміття спричинило нестерпний запах та антисанітарію в під’їзді, за що останній отримав два протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 150 КУпАП (Порушення правил користування жилими будинками і жилими приміщеннями) та ст. 152 КУпАП, п.п. 2.5.5.1.1. Правил благоустрою міста Луцька (засмічення території загального користування). 

Також інспектори зобов'язали порушника прибрати, видавши йому припис з терміном виконання до 13 червня 2019 року, який останній пообіцяв вчасно та належним чином виконати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів