Поділитись:

Grand Central, що у «Промені», запустив новинки до літнього сезону*

Середа, 05 червня 2019, 17:40

Літо – час для чогось нового і приємного. Grand Central, що на 4-му поверсі РЦ «Промінь», не залишився осторонь і запустив багато новинок до теплої
пори.

Окрім вже улюбленої тераси лучан та нью-йоркської атмосфера Grand Central, тут вміють тішити знижками -20 % на обіди з 12:00 до 15:00 у будні дні; акціями, такими як купони на знижку -20 % у будь-який заклад Grand Central від кінотеатру Multiplex у день сеансу; акціями точково у кожному закладі.

Але без новинок нікуди, адже вони роблять життя різноманітнішим і часто зручнішим, як-от нові лимонади від кав'ярні-пекарні Ring Coffee з ківі та огірком, ківі та грушею, персиком або ж обліпихою.

Але і це ще не все.

В час активного відпочинку на свіжому повітрі кондитери Ring Coffee потурбувалися, щоб ваші улюблені десерти були завжди з вами. Тому вони поклали їх у баночку! Як? Це секрет і супернавичка професіоналів, що готують для вас у Ring Coffee. Баночки не лише зручні, а й красиві. В них заховалось ніжне смородинове суфле, горіховий «Нуазет», «Тірамісу», ягідний та карамельний чізкейк.

А кав’ярня The Spiceroom взагалі відвідувачів тішить унікальною альтернативною кавою, яка готується за допомогою пуровера. Цікава техніка та новинка для Луцька. Вже цієї неділі, 9 червня, об 11:00 у кав’ярні зберуться баристи різних закладів Луцька та поціновувачі кави на презентацію пуровера.

Тайська кухня Lemongrass до літа запустила оновлене меню. Лучани вже встигли скуштувати основні страви, тому до спекотної пори заклад додав ще кілька традиційних тайських смаколики. Серед них: нова гостра яєчна локшина WOK, свинина в червоному карі з рисом, риба лаврак (сібас) та закуски – традиційні тайські ковбаски зі свинини і смажений батат.

 

Надрукувати
мітки:
коментарів